Mix and Match

CURSE

O linie de merchandising exclusivă pentru lumea curselor. Calitate și volume mari de producție, țesături tehnice, fire speciale și forme concepute până la cel mai mic detaliu pentru a crea peste 500 de modele diferite. În armonie cu filozofia câștigătoare, viziunea liderilor din lumea MotoGP și ai curselor – calitatea înseamnă pasiune, autenticitate și profesionalism. Rezultatul este o colaborare din ce în ce mai mare din 2015 cu nume de top din lumea MotoGP și Racing care aleg produsele Atlantis, semnând capacele cu brandul specialistului.

ECHIPE SPORTIVE

Atlantis a dezvoltat comercializarea oficială pentru unele dintre cele mai importante nume din lumea sportului. Acest lucru poartă numele de pasiune. O pasiune care ne-a determinat să promovăm colaborări exclusive și să dezvoltăm proiecte cu cluburile de fotbal Genoa, Lazio, Napoli și AS Monaco sau pentru cel mai mare stadion al Franței, „Stade de France”. Pentru Atlantis, acea pasiune înseamnă căutarea celor mai bune materiale, design unic și calitate.

EVENIMENTE

Ce ar fi un eveniment fără merchandising? Personalizarea unei pălării cu noi este o plimbare în parc. Maratona Des Dolomites este un exemplu clar. De mai bine de 10 ani, Atlantis colaborează cu acest mare eveniment. Participanți din peste 64 de naționalități concurează într-o cursă unică de ciclism, care șerpuiește printre trecătorile montane Dolomiți pe mai mult de 170 de kilometri grei. De la munți la eroii mării, din 2012, Atlantis este prezentă în legendarul Vendée Globe, cursa completă de iahturi cu o singură mână în jurul lumii. „L’Everest des Mers” este o regata de navigație la limita imposibilului, non-stop și fără asistență.

AUTOMOTIVE

Produsele noastre de calitate superioara au castigat clientilor nostri licente exclusive, iar cele mai cunoscute nume din lumea auto au ales Atlantis. Aceasta înseamnă alegerea materialelor, studiul designului, suportul grafic, randarea și dezvoltarea prototipurilor. Atlantis realizează capace cu adevărat speciale pentru nume extraordinare din lumea automobilelor, inclusiv Ferrari, Lamborghini, Maserati, Ford, Mustang, Audi, Kuhn, Peugeot, Man, John Deer...